Våre verdier

FORBEDRING OG ANSVAR 

I samarbeid med de ansatte igangsatte vi prosjektet: Forbedring og ansvar i 2016. Her gikk vi i sømmene på hvordan vi kunne bli en bedre leverandør, produsent, arbeidsplass og relasjonsbygger i markedet. Gjennom flere arbeidskvelder med de ansatte ga vi navn til prosjektet, og utarbeidet et sett av verdier. Disse verdiene står nå skrevet på veggen, og minner oss daglig om våre felles ønsker for bedriften og våre kunder. Vi er veldig stolte av disse, og håper dere som kunde merker verdiene i møte med oss. 

YRKESSTOLTHET 

Våre ansatte har mer enn 30 års bransjeerfaring. Vi deler lidenskapen for mat og brenner for faget. I et marked preget av store aktører, priskrig og import ønsker vi å løfte den glade pølsemaker opp og frem. Våre ansatte skal være stolte av yrket sitt og føle seg som et verdifullt ledd i en lang samarbeidskjede fra bonden i vest til restauranten i øst. Vi fortsetter arbeidet med å verne om våre ansatte, og prioriterer kompetanse fremfor billig arbeidskraft. 

KVALITET 

Vi ser til stadighet aktører som leverer fryst import for å kunne være billigst i Oslo markedet. Sammen med de ansatte ble vi enige om å ikke bidra til denne utviklingen, og heller arbeide for å opprettholde fokus på kvalitets råvarer fra norske bondegårder. På denne måten kan vi sikre mattrygget og sporing i alle ledd, for at du som kunde skal være sikker på at varene du får fra oss er av ypperste kvalitet. Kvaliteten stopper ikke ved produktene våre. Vår kvalitetsleder sikrer trygge rammer og oppfølging av IK-mat systemer, HMS og rutiner. 

ENGASJEMENT 

Vi ønsker å være en aktør som engasjerer og involverer både de ansatte og våre kunder. Internt har vi satt i gang en rekke tiltak for å skape engasjement, teamfølelse og samhold. Utad ønsker vi å skape engasjement og relasjon med våre kunder. Vi stiller opp på eventer våre kunder arrangerer, fagdager, seminarer etc. I tillegg er vi tilgjengelig på facebook og instagram hvor vi arbeider for å skape engasjement mellom oss og våre kunder gjennom ulike konkurranser og kampanjer. Ut over dette skal vi engasjere oss i viktige temaer som omhandler vår bransje og samfunnet vi lever i. 

BÆREKRAFTIGHET 

Vi ønsker å bidra til en mer bærekraftig produksjon. Vi ser vårt ansvar ovenfor en miljøvennlig fremtoning til arbeidet vi gjør. Vi har derfor utført en rekke tiltak (mer effektiv kjøring, kildesortering, mindre matsvinn, kortreiste råvarer etc.). Vi fortsetter arbeidet i 2018 og undersøker hva vi kan gjøre for å redusere vårt klima fottrykk. Vi tar i mot tips og råd med stor glede! 

PÅLITELIGHET 

Vi skal være en pålitelig aktør i markedet. Når du bestiller varer fra oss skal du være trygg på at det du får kommer til riktig tid, holder høy standard, til rett pris og møter dine forventninger. Vi stiller høye krav til matsikkerhet i alle ledd og føler IK-mat og sporingssystemer strengt. Vi har utført rutiner, systemer og prosesser internt som ivaretar mattilsynets krav, pluss litt til! Vi strekker oss lenger enn mattilsynet forventer, noe vi er veldig stolte av. 

RESPEKT 

I en hektisk hverdag er det viktig å huske på å møte folk med respekt! Vi ønsker at du som kunde skal føle deg verdsatt uansett om det er i møte med sjåføren vår, ekspedisjonsansatte, selgere eller produksjonsmedarbeidere. Gjensidig respekt er viktig og gjelder både ut til kunder, men også internt og ovenfor leverandører og selgere vi møter i hverdagen. 

KROSBY- DIN KJØTTPARTNER 

Vi skal være mer enn bare en leverandør av kjøtt ut i markedet. Vi tilbyr kort bestillingstid, rask levering, tilrettelagt skjæremønster/resepter og pakningsmetoder. Vi er tilstede der kunden trenger oss, enten i faglige samtaler om menyplanlegging, råvaretilgang eller arrangementer. I tillegg stiller vi opp for våre kunder med høy servicegrad uansett hva det gjelder.