Vi tilbyr

Sortiment 

Vi tilbyr det meste innen varesortene storfe, svin, lam, fugl, kalv og vilt. Les mer om vårt sortiment her, eller ta en titt på vår nettbutikk her, for en mer detaljert oversikt over våre varer. Finner du ikke det du leter etter kan du ta kontakt med oss her

Egenproduserte varer

Vår inhouse produksjonsavdeling produserer på bestilling fra kunder. Våre produksjonsmedarbeidere har mange års arbeidserfaring innenfor faget, og deler vår visjon om kvalitet og håndverk. Vi skreddersyr skjæremønstre og resepter etter dine ønsker, og tilrettelegger pakkebeskrivelsen for å imøtekomme dine behov. Hos oss kan du legge inn bestilling før du stenger, og få ferske egenproduserte varer levert på døren dagen etter. 

Rask levering 

Hos oss kan du bestille varer før du stenger restauranten på kvelden, og få ferske produserte varer levert på døren dagen etter. Vi vet at matbransjen er preget av uforutsette hendelser med både stille og hektiske kvelder, avhengig av vær, arrangementer osv, Vi er fleksible og tar hensyn til ekstra bestillinger! Bestillinger gjør du i vår nettbutikk, som du finner her. 

Faglige samtaler 

Vi ser på vår rolle som kjøttpartner som mer enn bare leverandør av varer til markedet. Det betyr at du kan sette deg ned sammen med Johnny Krosby, og ha samtaler basert på fag. Vi ønsker å etablere nær kontakt med våre kunder, og deler gledelig av vår kompetanse om produkter, sesongvarer, oppbevaring og tilberedning. Vi ønsker å være en sparringspartner ovenfor våre kunder, og sammen kommer vi frem til hvordan vi best kan tilrettelegge for deg. 

Utleie av grill 

Som medlem av det norske landslaget i grilling har Johnny Krosby vunnet flere høytstående priser i VM og NM, i tillegg kan han pryde seg med tittelen som Norges grillmester 2014. Ønsker du å skape blest rundt lansering av din restaurant eller ved et arrangement på sommerhalvåret? Johnny Krosby stiller opp med smokeren for å grille for deg og dine gjester. Ta kontakt med oss her for mer informasjon om utleiemuligheter. 

Markedsføring 

Ønsker du å bruke våre bilder, tekst eller videoer i markedsføringen av din bedrift? Våre kunder får benytte seg av store deler av vår portefølje. Ta kontakt med oss, så sender vi deg de filene du trenger.