Om oss

EN KVALITETSLEVERANDØR FOR ALLE
Vi er en håndverkerbedrift med fokus på naturlige råvarer og høy faglig kompetanse. Våre produksjonsmedarbeidere er dermed stolte fagarbeidere med over 30 års bransjeerfaring. Vi er opptatt av å være markedets forretukkede kjøttleverandør. Vi legger stor vekt på god fagkunnskap uansett om vi inngår en relasjon med nye samarbeidspartnere, ansetter nye medarbeidere eller i møte med nye produkter og tjenester. Vi tilrettelegger dermed vår hverdag etter dine behov. Hos oss kan du bestille og få varene levert på døra dagen etter, les mer om våre kjøps- og bestillingsrutiner her.

Vi er opptatt av å bygge en relasjon med hver enkelt kunde, og kommer dermed alltid på besøk når kunden ønsker det. Vi skal tilby mer enn bare produkter, og legger stor vekt på vår rolle som din kjøttpartner. Vi kan bistå med faglige samtaler om anbefalte produkter, skjæremønstre, tilberedning og oppbevaring.

EN FAMILIEBEDRIFT
Vi er en stolt familiebedrift som deler hverandres lidenskap for mat og matproduksjon. Vi ønsker å ivareta den glade pølsemaker, og fokuserer på tradisjonsrik produksjon, i tillegg til å fokusere på bærekraftig og miljøbevisst produktutvikling.

VÅRE KUNDER
Da Johnny Krosby tok over selskapet i 2001 så han behovet for en fleksibel leverandør. Han ønsket å tilby kundene sine rask levering og spesialproduserte varer, i et market hvor de store leverandørene ikke ønsker å tilrettelegge for de små. Våre kunder består av restauranter, hoteller, kaffeer, barer, cateringselskaper og noen lokale butikker.  

AMERIKANSK BBQ OG GRILL 

Johnny Krosby konkurrerer årlig i VM i Memphis sammen med det norske grillandslaget. Som vinner av Peoples Choice Award i pulled pork klassen sitter han på verdifull kunnskap om gode råvarer og tilberedning til grillsesongen. Våre kunder har gleden av å leie både han, og hans 2 tonn tunge amerikanske smoker, inn til ulike arrangementer.